Inschrijven Peuterspeelzaal

Inschrijven


Procedure

Via het digitale inschrijfformulier op onze website kunt u uw kind bij ons inschrijven.

Vanaf de geboorte van uw kind is er de mogelijkheid om hem of haar bij ons in te schrijven. Wij plaatsen uw kind dan op onze wachtlijst. Een vroege inschrijving biedt een grotere kans dat uw kind vanaf de leeftijd van 2 jaar bij ons kan starten. U kunt aangeven welke ochtenden uw voorkeur hebben. Wij zullen proberen hier rekening mee te houden (al naar gelang de beschikbare plaatsen). Kinderen uit Heemstede hebben voorrang bij plaatsing.

Zodra er voor uw peuter een plaats op de peuterspeelzaal vrijkomt, krijgt u hiervan ruim van te voren bericht. Indien u besluit dat u uw kind (nog) niet geplaatst wilt hebben, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten.

Betalen

De betalingen zullen per maand bij vooruitbetaling geschieden door middel van het incassosysteem waar wij als peuterspeelzaal mee werken. De tarieven per 1 januari 2019 zijn gebaseerd op het kinderopvangtarief van €8,02 per uur. Ouders kunnen vanaf dat moment gebruik maken van de kinderopvangtoeslagregeling.

Ouders welke niet hiervoor in aanmerking komen, betalen een tarief variërend van €0,32 tot € 5.31 per uur. Deze tarieven zijn gebaseerd op de VNG adviestabel. In de zomervakantie vervalt de ouderbijdrage gedurende 6 weken.